Welkom bij

Bakkerij de Kof

Leuk dat u een kijkje komt nemen op onze website! U kunt hier al onze verse producten bestellen via de webshop. De categorieën boven in beeld helpen u een weg te vinden. U kunt natuurlijk ook lekker door al onze producten scrollen door op ‘Alle producten’ te klikken. Verder kunt u ook informatie vinden over onze producten én over de geschiedenis van Bakkerij De Kof onder ‘Informatie’. We hopen dat u kunt genieten van onze website én producten en zien u graag in de winkel of wanneer wij iets bij u mogen bezorgen.

Vers en smakelijk

Van verse broden tot luxe kleinbrood, koek en cakes, gebak en taart. Bakkerij de Kof biedt een ruim assortiment verse, ambachtelijke producten. Onze producten worden dagelijks vers voor u gemaakt in de bakkerij. Ook is er een online taartenboek met een impressie van de mogelijkheden op taartgebied. In de webshop bestelt u uw brood en banket eenvoudig online.

Bekijk onze specialiteiten

Dagaanbieding
Opgespoten cake klein - taartjes

Opgespoten cake

Écht iets uit Urk en een absolute specialiteit van De Kof; cake gevuld met slagroom (en meer). Die mag je niet missen!
Kofchokker - Taartjes & pompadours-min

Kofchokker

De enige echte Kofchokker; schuim en creme binnenin, slagroom en zelf gebrande hazelnoot bovenop.
20210608_125837

Roombol

Het lekkerste (d)roombolletje komt al sinds jaar en dag bij De Kof vandaan. Waar hem dat in zit? Zacht, vers én echte kookroom maken dit tot een ware smaaksensatie!

Vers, smaakvol en gevarieerd sinds 1937

Bakkerij de Kof is in 1937 ontstaan. De bakkerij bevond zich in het oude dorp, in Wijk 8. In 1996 is de bakkerij met winkel naar de huidige locatie verhuisd. Deze locatie is nog steeds fantastisch. De winkel is direct gekoppeld aan de bakkerij, waardoor u de geuren van alle vers gemaakte producten in de winkel kunt ruiken.
Winkelwagen